torek, 28. avgust 2007

BARBI ODHAJA

Hja...

Še enkrat bi se vsem zahvalila za nepozabno poslovilno čago!!Upam da je vsem blo tak fajn kot meni!Koga pa ni blo pa si je sam kriv!
V glavnem počasi pa že prihaja čas in barbi odhaja!Malo me je že začelo stiskat pa nekaj me v trbuhu ščemi!Najprej sem mislila, da je to pač tigerček od poslovilnega partyja, samo zdaj že traja 3 dni in vidim da imam resnični REISEFIEBER! Saj vem, da me bote pogrešali, ampak me je strah, da bom jaz vas vse še bolj!
V glavnem pišite mi kaj!Jaz pa vas bom obveščala na mojem lepem blogu!Če pa mi kdo pove kako, ali pa samo ugotovim pa bom pripopala še slikice zraven!!!
Aja še to!Zbiram že prijave kdo kdaj kako pride tak da se je treba že v vrsto postavit!!Lepo se torej imejte!Tigrice lepo trenirajte!!!!Sošolke in sošolci pridno študirajte!!Moje bivše cimre kaj dobrega si skuhajte!Vsi ostali pa dobro ga čagajte, saj pol pa prijem že domov!!!!!!!!!!!
Te pa grem jaz!Pakirat!Torej to je to, še en zadnji ADIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PS:Vete zraven lahko dajate tudi komentarje!!!
PS/2:Aja Bamamaksovke men forum nekak zavrača moje odgovore oziroma nove teme!Tak da plis moderatorka naredi nekaj!?!Če bi pač rade kake inf. off the record hihi ;)

ponedeljek, 13. avgust 2007

Ena od bamamaksovk že gre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hja...
in je prišel moment katerega smo se vsi bali, ko se nehajo kosila v kantini, ko ni več Erasmus čag v 4 in ko več ni na enem kupu BAMAMAKSOVK!In to zakaj? Ja ker je eni pač blo tečno pa je rekla da gre malo v Miami pogledat!Pa ker so pol ostale tri rekle da jo pridejo obiskat!
Zdaj pa brez heca!Res več nič ne bo kot je bilo, ampak upamo da bo še boljše!Maša imej se fajn!Beri blog pa bo vse ok!! :)

Men bo po moje ful hudo ko bom šla, tak da mi takrat moreš bit v podporo, tako kot smo ti mi zdaj!Imej se fajn!Po pameti!Pa ne nas pozabit!

V glavnem komaj čakamo na december, ko bomo spet šli skup na kosilo.....
Barbi ne jokat!!!!!!PIŠI!!!!!No......se vidimo decembra ;)

PRIPRAVE

Tako, upam da mi je uspelo!Še ena stvar, ki sem si jo zadala preden grem-Blog!Če zdaj to bereš potemmi je zgleda ratalo!
No zdaj pa še samo POSLOVILNI PARTY 25.8.2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!