torek, 28. avgust 2007

BARBI ODHAJA

Hja...

Še enkrat bi se vsem zahvalila za nepozabno poslovilno čago!!Upam da je vsem blo tak fajn kot meni!Koga pa ni blo pa si je sam kriv!
V glavnem počasi pa že prihaja čas in barbi odhaja!Malo me je že začelo stiskat pa nekaj me v trbuhu ščemi!Najprej sem mislila, da je to pač tigerček od poslovilnega partyja, samo zdaj že traja 3 dni in vidim da imam resnični REISEFIEBER! Saj vem, da me bote pogrešali, ampak me je strah, da bom jaz vas vse še bolj!
V glavnem pišite mi kaj!Jaz pa vas bom obveščala na mojem lepem blogu!Če pa mi kdo pove kako, ali pa samo ugotovim pa bom pripopala še slikice zraven!!!
Aja še to!Zbiram že prijave kdo kdaj kako pride tak da se je treba že v vrsto postavit!!Lepo se torej imejte!Tigrice lepo trenirajte!!!!Sošolke in sošolci pridno študirajte!!Moje bivše cimre kaj dobrega si skuhajte!Vsi ostali pa dobro ga čagajte, saj pol pa prijem že domov!!!!!!!!!!!
Te pa grem jaz!Pakirat!Torej to je to, še en zadnji ADIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PS:Vete zraven lahko dajate tudi komentarje!!!
PS/2:Aja Bamamaksovke men forum nekak zavrača moje odgovore oziroma nove teme!Tak da plis moderatorka naredi nekaj!?!Če bi pač rade kake inf. off the record hihi ;)

1 komentar:

Healthyliciously pravi ...

barbi ... :( Aj vil mis ju :*
Mej se noro noro dober (v kar ne dvomim), ne pozabi zraven še mal študirat, spoznaj veliko novih prijateljev, ne se preveč sončit (sonce je nevarno! :D), pa ne pozabi nas. Mi te itak ne bomo. ;)

p.s.: slikce daš tako zraven, da tam ko pišeš post zgoraj okenčka klikneš v ikono s slikco in pripneš sliko, ki jo želiš (lahko tudi več).

adios ;)