četrtek, 20. september 2007

Kaj počne barbi




Danes sem se odločila opisat moj običajni potek dneva!Hja...zjutraj mi zazvoni budilka, vendar potrebujem nekaj časa, da dojamem kje sem, kaj počnem in da seveda stisnem tipko dremež. Običajno le ne grem hitro spat in so vsa jutra zelo naporna, saj imam vsak dan že ob 9ih tečaj portugalščine. Najbolj me veseli to, da tukaj tudi poznajo akademskih četrt, ker itak vedno zamudim. Ker preden se oblečem in spravim v neko obliko, da lahko sploh zapustim hišo, traja. No..potem sem na faxu nekatere dni do 6ih, nekatere dni pa samo do 1ih. Tako grem jest v kantino, kjer je vedno ista hrana. Vendar sem postala prava vegeterjanka, ker ves čas jem vegeterjanski meni ali pa ribe (samo ima vse vedno enak izgled in okus-malo premalo domišljije). V glavnem potem sem tak fertik, vendar mi je danes prvič uspelo iti spat. Drugače imam vedno neke opravke. Običajno zabluzim z mojimi kolegicami. Če je lepo vreme se gremo sončit. če ne pa samo na kavo ali pa v mesto. Potem preverim maile, napišem kaj in je že večer. Vsak večer moji cimri jedo zelo obilno (PS:imamo novega cimra_Švicarja!) in tako morem jaz tudi. Nakar spijemo kaki kozarček in gremo ven ali pa moj cimer zaigra kaj na kitaro in vsi pojejo. V glaven smo kot mala pisana družinica. Prav udobno se počutim, saj je lepo vedet, da drugim ni vseeno.
Končno sem dobila tudi moje pakete iz slovenije (samo 30 kil-ups) in si uredila sobo. Tako se počutim zdaj čisto domače, največ pa mi pomeni moja posteljnina, moja šalca za kavo in moj kozarec (Od Darje-še enkrat hvala).
Danes sem si vzela veliko časa zase. Se naspala, končno rezervirala let za moja starša (samo je šlo samo v eno smer-ups) in zdaj napisala blog. Če ima kdo kako idejo, kako si naj dol potegnem epizode dr. Hausa, se priporočam, ker malo pogrešam tv!
Potem pa ČAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-seveda erasmus-te so vedno najbolj hude in fajn!In potem spet vse od začetka. Budilka......šola.....pijača...spat

3 komentarji:

Maša pravi ...

Vse serije lahk najdeš na strani http://tv-links.co.uk/, kjer ti jih niti ni treba downloadat:)..to je edino, kar lahko jst gledam ker mam net prek univerze in če slučajno downloadaš kej "nezakonitega" te lahk ujamejo in bogve kaj nardijo s tabo:)...PS: tvoja sobica zgleda prav fletno:)

Unknown pravi ...

ful so mi všeč ti visoki stropovi, pa ogrooooomna vrata. ja, pa zelen posteljni okvir mi je tut luštn. :)
pozdrav na portugalsko!

Healthyliciously pravi ...

Me veseli, da ti moj kozarček fajn služi. ;) Sobica pa men tud izgleda prou luštno.
Mej se lepo še naprej, pa držim pesti, da bo jutri kaj drugačna hrana! :D