četrtek, 13. september 2007

Neverjetno

Za vse sosolce in prijatelje imam neverjetno zgodbico!

Vsi, ki ste mi zelo blizu sigurno veste, da sem na faxu morala oddati izpitno nalogo pri semiotiki. Vendar ker mi profesor ni dal nobenega odgovora in ker sem veliko stvari skopirala iz starih seminarskih nalog, sem ze mislila, da me je stari dal na komisijskega. Ampak ne, poslal mi je mail, vendar na napacen naslov. Ko sem koncno izvedela, kaj moram popravit, sem jo popravla v 2 dnevih in spet oddala pred pocitnicami. Do zdaj sem cele pocitnice cakala na oceno, samo je ni bilo. Nakar mi spet stari pise, da on ni prijel moje popravljene naloge. Ko sem ze mislila da se mi spipa, sem jo nasla med poslanimi nalogami na mailu in mu jo se enkrat poslala po internetu. Nakar vceraj dobim sms, da me je stari oceno z 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaz se kr zdaj ne morem verjet!
V glavnem sreca v nesreci z sreco!Od vceraj tudi imamo internet v stanovanju, tako da bom bolj azurna pri pisanju bloga. Vendar je tako, da se stanje vedno bolj normalizira in vcasih ne vem o cem bi pisala.
Ena pomembna tema tukaj so decki!!!Vendar morem priznat, da sem zelo razocarana. Nisem se srecala enega dobrega tipa tukaj!!!(Grega ne brat dalje)Mislim, da bodo se prisli. Razen brazilci so za prežvekat!
Seveda najpomembnejša stvar (za tigrice) hrana!Uh tukaj se tudi lahko razpisem. več ali manj jem v kantini, ker je ful poceni. Vendar so tukaj navajeni jesti kosilo nekje do 15ih. Potem zaprejo vse kuhinje in potem jih odprejo komaj zvecer ob 19ih za vecerjo. Tako da kosilo v obicajnem casi 15ih ali 16ih ne pride v postev, ker ne dobis nic za jest. Drugace pa se cene hrane, oblek in ostalega bolj ali manj primerljive s cenami v Sloveniji. Danes sem odkrila moj najljubsi kraj- Forum (najkupovalni center). Je megalomaski, vendar je bolj na obrobju, tako da se moras tja peljati s taxijem. Danes sem tam pustila pravo premozenje. Vendar je edini kraj, kjer se mi zdi da sem doma, ker v trgovini lahko kupis res vse (kar pa v centru ni možno). V glavem je naporno, ker mam ful ur tečaja, ko pa mam prosti čas pa lutam okrog al pa nakupujem. Nekako ne najdem časa za spat!
Zato pa zaj grem malo zadremat, ker me zvecer (upam), da čaka prva prava čaga. Ker do zdaj je čaga pomenla iti na pijačo in ne plesati, itd...
Hvala za vse komentarje, ful mi je v veselje jih brat!;)
Pridni bit!!!

3 komentarji:

lubi,lubi,lubi pravi ...

Zakaj pa ti rabiš lušne tipe tam?! Pa bi te proso glede brazilcev, maš prepoved približevanja na manj kot 10m, ker vema kak je bilo potem z onim "najinim" brazilcem v Novalji!
Moj nasvet, dosti spi, da boš potem spočita za predavanja.:))

Unknown pravi ...

Jaz pa pravim, da tipe moraš preverit, ker ti pošiljamo Tamaro in Anjo - pa si lahko že kaj zanju nagledaš ;)
Jaz resno razmišljam, da bi prišla nakupovat čevlje dol. Tamara je včeraj kupila letalske karte in cena je bila sprejemljiva.
Na žalost ne morem prit v istem času kot onidve. Sem verjetno spet na Poljskem.
Pa idi že plesat nekam, da poveš, če se boš kaj novega naučila.

japka pravi ...

Ej Škerlep itak živi v svojem svetu, ampak je faca. Ja bravo za 10ko seveda! Dosti čagaj in čim manj spi, če ne ti bo pol žal!