torek, 4. september 2007

Ucanje portugalscine!

Ojla amigas e amigos!

V glavnem ucenje portugalscine mi gre ful dobro!Danes so me kr vprasali ce bi sla v nadaljevalno skupino, ker je mela profesorica obcutek, da se dolgocasim!Drugace pa je najvecji problem se vedno to, da nimam interneta!
Vceraj sem mela cisto odpicen dan!Najprej sem mela malo portuglascine potem pa sem kr 5 ur porabla na kao "obcini" da sem lahko zaprosla za dovoljenje, da lahko tam zivim!Saj ne da sploh niso vedli, da je Slovenija v Evropski uniji in so me sprasevali kak dolgo ze!V glavnem brezveze!Potem pa sem sla v civiliziran svet Dolce Vita!!Supermarket, kjer majo celo sampon in take zadeve!Samo je vse malo drazje!No v glavenem po vecini se imam ful dobro. Druzim s samimi nemci. Tak da mam cel cas obcutek, da sem v Nemciji samo, da je okrog lepsa pokrajina!!Tu pa tam se me daje malo domotozja ampak upam da bo minlo!Nic ga SE ne pijemo, ampak bo pocasi!Morem it......

papa

3 komentarji:

Unknown pravi ...

oj barbi!
res fajn, da si nardila blog. in zaenkrat ga kar pridno pišeš. samo imam občutek, da se bo to kmalu nehalo oz. usaj zmanjšalo. :) vidm, da ste se erazmovci že našli skup in zdej vas pomoje nič več ne ustavi - usaj dokler pijače ne zmanjka.:)
uglavnem .... fajn bodi, pa se še kaj čujemo!:)

Healthyliciously pravi ...

veš, da je blaž res na portugalskem zdej :) me je vprašu za tvojo cifro, čist tko za inf. ;)

Maša pravi ...

hej asica! vidim, da že vse obvladaš in ti nič ne manjka...tudi jst se tu počutim kot domatko da obstaja velika verjetnost, da decembra sploh ne pridem domov:) Tko da bote mogle ve definitivno priet k men- nimam še apartmaja sam počas že rohtam različne sobe, kjer bote lahko spale:):)...bodi pridna in pridno piši blog (mogoče pa ga začnem pisat tud jst). Do takrat pa si nared profil na facebooku- boš lahko vidla vse moje slikce od tle:)