sobota, 8. december 2007

Veseli december je tu in samo še 1 teden in grem domov!



Hja in smo ga dočakali!Veseli december!Čeprav pri naših temperaturah nimaš občutka, da je spoh že zima. Vendar je narava poskrbela, da tudi mi bogi erasmusi začutimo malo božičnega vzdušja in ponudila ravno za 1. december z neverjetnim mrazom in zimsko meglico. Prav tako so po celem mestu namestili novoletne lučke in veliko dravo z jaslicami. Edino kaj manjka je kaki božični market s kakim kuhanim vinom. Saj zato pa sem tukaj jaz!
Priredila sem namreč predbožični party in spekla bule (take cometove rolice) in skuhala kuhano vino, seveda pa tudi božična glasba ni manjkala!Bilo je super, predvsem za Nemce, ki so tudi takoooo pogrešali Glühwein!
Komaj po tem večeru smo vsi dojeli, da se naše bivanje bliža koncu in da sem jaz tukaj še samo en teden in potem pridem!!!!!!!K lubiju, k družini, k Tigricam, k Žabicam, k mojim cimram, k vsem kolegicam..........Neverjetno se že veselim. Vendar je potem za mene še samo en mesec erasmusa in potem zares konec. Tukaj sem sklenla toliko novih prijatelstev in Portugalsko prav vzljubla, tako da že zdaj vem da ni dvoma, da bom vse to ful pogrešala! Zato se mi zdi, da je zdaj čas, ko najbolj uživam!Saj poskušamo vsi še najbolj izkoristit druženje, večerje, erasmus čage.
Torej.....se vidimo, lahko začnete odštevat!Samo še 6 dni!!!!!!!!!!!*

2 komentarja:

japka pravi ...

Tudi jaz se že veselim, ampak na novoletnem cheerleadingu se verjetno ne bomo vidli... so nas izključli če še ne veš... Tebe bo pa tak kap zadelo ko prideš sem v ta mraz!!!

Unknown pravi ...

te pričakujemo!!!!!