sobota, 20. oktober 2007

Prvi obisk






In končno sem dočakala moj prvi obisk!Morem rečt, da sta Tamara in in Anja kar impresionirani nad Portugalsko in nad Portom in Coimbro!Ko sta prišli, sem organizirala welcome večer in sem spekla okrog 50 palačink in nardila boulo in povabla vse prijatelje in sostanovalce!In smo imeli zelo prijeten večer!Antonio (moj sostanovalec) je celo zaigral na kitaro in potem smo še meli kratko poučno urico o Sloveniji!Ko pa so se vsi odločili, da gredo še ven, smo me raje ostale doma, saj smo bile preveč utrujene. Danes pa smo naredile lepo turo po Coimbri, se najedle in zdaj gremo v večerno nakupovanje (ker pri nas ni običajno, da greš nakupovat po 9i uri!!!-tukaj pa!). Potem pa malo v lajf!V glavnem Anja in Tamara vam sporočata:Tukaj je ful lepo in je vsem lahko žal, če me ne pridete obiskat!!!!

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Zdaj ziher več nimaš takega domotožja ;) Upam, da se zabavate in uživate... Če sem ti dala obljubo, da pridem - pridem... Včeraj sem bla po zelo dolgem času v Lenartu zunaj: SVETOVNO!!!! Askari je bil nabito poln, še zunaj pri treh stopinjah - so imeli grelnike ;) Goran je mel obletnico in hkrati revijo in after party je bil v askariju. Čagatorsko vzdušje - vse je plesalo... Tolko, da te malo obveščam, kaj se "dogaja" pri nas ;) No, upam, da se v Coimbri tudi kaj pleše :) sicer pa, če si ti tam... ne dvomim ;) Pridna bodi! LP

japka pravi ...

O Anja! O Tamara! Pozdravita mi Barbaro pa zrihtajta, da se vrne! Da nam ne bo tam ostala! Pa načagajte se ga, ker tukaj je mrtvo!