petek, 26. oktober 2007

Spet sama, vendar ne dolgo






Sploh ne vem kdaj je minilo, vendar en teden je naokrog in Anja in Tamara sta me zapustili, tako sem ostala spet sama, vendar v ponedeljek že prideta ata in mami!Se že veselim!V glavnem ta teden upam, da je bil tudi za moj obisk tako neverjeten in zanimiv kot zame!Veliko večernih druženj, veliko čag in predvsem (pre)malo spanca. Ta teden se je v Coimbri namreč začela Latada (kot neki koncerni teden ala Radio City-samo da traja 7 dni). Tako se vsak večer nekaj dogaja, vendar so vstopnice za koncerte kr drage. V glavnem pričelo se je s koncertom fada (tradicionalna melanholična glasba) in z zelo veliko čago seveda. Danes pa mislim, da bom šla pogledat na koncert, ker potem morem počasi nabirat energijo za nove obiske!Coimbra postaja vedno bolj jesensko-zimska, tako da nič več kopalk in ležanja na plaži :(

4 komentarji:

Manuela pravi ...

barbi vidim, da te je lepo soncek spekel :)

Barbi pravi ...

Saj nekaj je tudi make up!Samo sem vidla ja da prav žarim v primerjavi z Anjo in Tamaro!

Unknown pravi ...

Hoj!
Da se še jaz vključim, čeprav to ne pomeni, da ne sledim vsem tvojim dogodivščinam. Me veseli, da uživaš, midva z Mihom sva si tudi privoščila 2dni Rima in 1dan Vatikana, kjer sva verjetno okusila še zadnje dni poletja.
Lepo bodi

Unknown pravi ...

Oj barbi!
Zanimivo je spremljati tvoja poročanja o dogajanju na portugalskem.:) Pred časom si pisala, da si sama nardila odlične njoke - pa bi te prosila za recept, k se jih tut sama nameravam lotit.:)
Sicer pa me še nekaj zanima - kaj kej pogrešaš iz Slovenije, razen seveda ljubljenih oseb. A je kakšna taka stvar, kraj ipd.?
Uživaj še naprej!!!