ponedeljek, 5. november 2007

Mami in ati na obisku

Ta teden je bil nor!!!Prepotovali smo 9 mest v 6 dneh!Od Lizbone, Sintre, Coimbre, Porta, Fatime, Nazare, Evora, Lagos do Fara!To je skoraj cela Portugalska (če grete na zemljevid pogledat). Seveda to ne bi bilo mogoče, če ne si ne bi izposodili avta!V glavnem videli smo zelo veliko, doživeli še več. Mama in ata sta mi skuhala tudi pravo nedeljsko kosilo in me razvajala kolko je le šlo!Res sem neverjetno uživala. Od vsega pa se nam je v spomin najbolj vtisnil Porto! Vendar zdaj sem nazaj v realnosti in v četrtek me že čaka prvi izpit v portugalščini, za katerega se danes začnem intenzivno pripravljat. Dobili smo tudi prvi račun za internet, ki je gromozanski, ker nismo vedeli da moremo za vse ekstra plačat!Tak da mi ni jasno kaj bomo nardili, zato tudi žal ne bom dodala slik, ker je naše downloadanje in uploadanje omejeno!Žal sem na pogodbi podpisana jaz, tak da me ves čas skrbi, ker ne vem kako naj to uredim.
Vendar seveda v petek dobim spet nove obiske in upam da bom do takrat vse uredila in spet sproščeno uživala v erasmus življenju!

1 komentar:

Unknown pravi ...

Oj!
To pa je malo kje, da morejo starši hodit svojim otrokom na obisk :). Vidim, da ste uživali in upam, da nisi dobila preveč domotožja. Lepo se imej.papa