sreda, 14. november 2007

Po dežju je poslijalo sonce






Seveda ni vse tako črno kot je bilo v ponedeljek!Namreč v torek sem odpisala moj prvi test kr zelo uspešno (niti švinglat nisem rabla, ker nam je potem profesor dovolil, da lahko imamo vse zapiske zraven!-samo te vete kak so bla vprašanja!Tako si z zapiski itak nisi mogo dosti pomagat!). Vendar sem prvič začutla, da me je FDV kaj naučil, ker sem znala razmislit (in po moje) kar dobro odgovorit!Seveda so bila vprašanja v portugalščini, vendar sem lahko odgovoarjala v angleščini. No tudi slikat sem se šla ponovno za pasuš in upam da mi bo tokrat uspelo dobit pasuš!Ker če ne bom za rojstni dan v Coimbri sama, ker bodo vsi moji prijatelji v Španiji!
Drugače pa sem ta teden preživela zelo ljubljansko, ker sta bili tukaj Ksenija in Mateja in je blo tako kot v Ljubjani!Špricanje predavanj, dolgi pogovori ob kavi in ker tukaj nimamo Cantine meksikane, smo si same kuhale in bilo je zelo dobro!Tudi vino smo kuhale in kostanje jedle!Seveda pa sta Mateja in Ksenija mislili na mene in mi prinesli našo standardno pijačo borovničke, tako da je bila sobota kr naporna!
Najlepši pa je bil zadnji večer ko smo se lepo obleke in šle na večerjo in res jedle odlične ribe!Danes pa sta se zjutraj že ospravili proti Portu in ko sta mi povedali koliko imamo dela doma se najraje sploh ne bi vrnila. Ko sem jima pomahala v slovo so se pa začele moje priprave na lubija in mogoče sem zaradi tega tudi danes neverjetno odlično dobro razpoložena!Tako da samo še 26 ur in vidim Gregeja!!!
Vam sporočim kako sem ga napadla ;)

2 komentarja:

Maša pravi ...

Ko Grega gre pa začni odštevat do marca ko pridete v Miami!!!!! Jst sm že začela odštevat čas do takrat, ko bom mela mal ljubljanskega filinga tud tuki...pa ne pozabit kostanjev in kuhanga vina:)

Manuela pravi ...

Barbi daj povej mi recept kak se kuhano vino nardi!saj ves da si ti najboljsa v tem :)